Mazarin 2017

Fyrtioandra dagen

De små har ökat massor i vikt idag med. Känns skönt! Det märks att de börjar växa ikapp sina storasyskon även om det är en tydlig skillnad på två veckor. Mazzys små är lugna allesammans de har lite annat lynne än Vaniljs. Undrar om det är för att de känner att de verkligen är småsyskon?

Det jag tycker är helt underbart är hur sociala de är. Att de inte är rädda utan vill hela tiden umgås. Alla är precis lika söta. Alla har dock en egen personlighet. Mormor Magdas är mystjejen som gärna vill bli skubbad på magen. Benny (Ben&Jerry’s) vill gärna sitta i famnen och pussas. Häagen Dazs är den som gärna vill vara med men sitter eller ligger precis bredvid. Sist men inte minst Nalle (Lejonet&Björnen) pratkillen som är tydlig med vad han vill.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.