Vanilj 2017

Fyrtiofjärde dagen

Idag har dessa tre klättrat ur lekhagen…. så nu fick vi öppna upp så alla kan springa lösa i vardagsrummet. Efter massa lek och bus somnar de sött i soffan. Är så roligt att de vill vara nära hela tiden. Att de är nyfikna, orädda och alerta.

Både Apelsin och Mandarin har sprungit runt som små idioter…. det var tydligen efterlängtat att få sträcka ut sig ordentligt.

1 reaktion på ”Fyrtiofjärde dagen

  1. Hej jag är Lilian Svensson och har följt de gulliga små liven under en tid och skulle mer än gärna komma och besöka dig och de små kissarna. Du har min mailadress liliansvensson45@hotmail.com och tel nr 070-755 07 46. Ser fram mot att träffa er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.