Mazarin 2017

Trettionde dagen

Mazzys små är inte så små längre… De är två veckor mindre men de är tuffa och försöker minsann hävda sig med sina större syskon. Det går inte lika fort för dem, men det kommer bara ta ett par veckor så är de mer lika i utvecklingen.

Idag har jag haft extra koll på Benny (Ben & Jerry’s) så han får i sig lite mat. Han har fått äta inte för sig själv idag och det har visat väldigt bra resultat. Han gick upp 29 gram idag. Så nu får vi hoppas det vänder och att han fortsätter i samma takt. Han är så försynt och snäll så när de andra tampas så sitter han still och väntar. Just det jag tror nog att Benny är lila, inte lilatabby, han verkar inte få några vita fjärilar under näsan….

De andra verkar trivas med att vara tillsammans med de större kattungarna. Det ser ut som de ser upp till dem på något sätt…. 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.