Mazarin 2017

Fyrtionde dagen

Mini-mazarinerna har gått upp bra i vikt de liksom sina större syskon under dagen. De har ätit på bra så de börjar hämta ikapp de också sedan förra veckan. Tror att anledningen är att både Vanilj och Mazzy började löpa förra veckan och det tog ett par dagar innan p-pillren började verka.

Nu är Mazzy lugn och verkar fått till det med mjölken igen. Mormor Magdas är så rolig. Hon springer efter storasyster Mandarin och vill så gärna vara med henne. Ser jättekul ut, ser ut som hon avgudar sin storasyster….

Benny (Ben & Jerry’s) och Nalle (Lejonet & Björnen) myser mest med varandra. De är lite lugnare än sina systrar. Häagen Dazs börjar tuffa till sig hon med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.