Vanilj 2017

Fyrtiotredje dagen

Nu är det full rulle på Vaniljs små busar! När de är vakna springer och härjar de rejält. Det skiljer faktiskt en hel del på lek mellan de är 4 och 6 veckor. Nu har de mer kraft och leker som bara den. De små sitter oftast och tittar på när storasyskonen slänger med varandra.

Vanilj har dragit det stora lasset med att vara mamma till alla kattungarna under dagen. Mazzy har hjälpt till lite. Hon har varit duktig under kvällen så det verkar som de löser av varandra. Kattungarna verkar vara ok med att någon av dem är mamma, vem vet jag inte om de har koll på för de diar från båda.

Apelsin är så söt, han vill jämt gå upp i famnen. Blir rama skri om han inte får komma först upp. Mandarin är ok med att vara nummer två, men hon vill upp hon med. Clementin hon vill upp men det spelar ingen roll i vilken ordning.

Alla tre har gått upp helt ok idag. Känns bra och se att de äter en hel del fortfarande både från mammorna och från tallriken med köttfärs och knaper.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.