Mazarin 2017

Sextonde dagen

Idag har Mazzy fått vara ensam med sina små. Hon blir lite irriterad på dem då de börjar röra en hel del på sig. Hon försöker säga till dem med de verkar inte lyssna så mycket. Undras om hon känner igen sig själv som liten – hon var precis likadan 😉

Gul (Lejonet & Björnen) är alltid lika glad när man kommer ner och säger hej. Han piper och vill bli pussad på huvudet. Han tittar så sött upp och hjärtat bara smälter. Ytterligare en hjärtekrossare med andra ord. Idag har kattungarna inte gått upp så mycket antagligen är det för att de har börjat röra sig mer än tidigare. Jag kommer hålla koll under morgondagen så Mazzy fortfarande har mjölk så det inte är något annat som felar. Tror inte det. Ibland kan det vara så när de börjar röra på sig. Än alltså ingen ko på isen så att säga.

Har även här lite fler bilder från gårdagens fotografering och bjuda på:

Först ut söta Blå, Ben & Jerry’s SBI c eller c21 (Lila eller lilatabby)

Sedan andra killen, Gul, Lejonet & Björnen SBI a (blåmaskad)

Sötnosen Röd Häagen Dazs, SBI a21 (blåtabby)

Sist ut av fyrlingarna är Grön, Mormor Magdas SBI a (blåmaskad)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.