Mazarin 2017

Trettiofjärde dagen

idag har Mazzys små tagit det rätt lugnt. De sover ganska mycket. Mycket mer än sina äldre syskon. Gärna tillsammans och gärna tätt inpå. De är så otroligt söta allesammans speciellt mot varandra.

Mormor Magdas – tjejen som är fundersam men orädd när de större syskonen vill slänga med henne och leka. Hon är störst i storlek av sina syskon och är därför inte rädd för att ta i när exempelvis Apelsin kommer och vill leka.

Benny (Ben & Jerry’s) – myskillen som mer än gärna ligger i knät och vill bli kliad på magen. Han säger inte mycket alls. Han är väldigt lugn. Leker gärna men helst för sig själv med en leksak.

Nalle (Lejonet & Björnen) – det pratande charmtrollet. Han är den som har mycket och berätta, nästan hela tiden. Han kan prata massor…. men han är väldigt gosig och ligger gärna så nära det går.

Häagen Dazs – prinsessan som sitter fint och väntar på sin tur. Sötnosen som är lugn som en filbunke. Hon är helt ljuvlig i sin personlighet. Lik mormor Vanilj. Tjatar aldrig utan bara väntar på sin tur. Spelar ingen roll om hon är sist eller inte…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.