Vanilj 2017

Trettioförsta dagen

Vaniljs bebisar skuttar omkring i lekhagen i full fart. De vill mer än gärna att jag ska leka med dem när jag är hemma. Alla vill komma och vara i famnen en liten stund. Tur nog har ingen luskat ut hur man kan klättra ur hagen än. Inser att den hage jag har är alldeles för liten så jag har köpt en till som är större så de får mer utrymme och leka.

Än är de för små för att springa runt här på övervåningen så jag vill gärna ha dem i hagen någon vecka till. Idag har de inte gått upp så mycket i vikt så jag får avvakta till imorgon och se om jag ska börja ge dem lite baby-mousse. I och med att jag börjar ge dem mat så måste de även börja pott-tränas. Det är då bra om jag är hemma och kan hålla koll på dem. Så helst vill jag spara det till på fredag då jag planerar att jobba hemma. Det blir liksom lite enklare så.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.