Mazarin 2017

Artonde dagen

Efter en dag på jobbet kom jag hem och blev mött av denna lilla sötnos. Lilla Gul eller SE*Pinkalicious Lejonet&Björnen som han kommer heta, klättrade själv ur bolådan och pep. Han vill absolut vara i min famn <3. Självklart smälter hjärtat och jag blir alldeles lycklig. Han är så söt och rar. Han kommer verkligen bli en myspropp utan dess like. Mazzys bror Valle (Muffins) var likadan fast kanske inte när han var två veckor, han var lite äldre när han blev så ”mattig”.

Nalle som jag kallar honom är blåmaskad och än ser det bra ut även med hans markeringar på sockar och kilar. Men som sagt han är alldeles för liten än för att man ska kunna säga att han håller för utställning. Men med tanke på hans personlighet så verkar han vara en otroligt bestämd men ändå harmonisk liten kille.

De övriga får också en presentation, så jag återkommer kring dem. Idag fick det bli Nalles dag 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.