Mazarin 2017

Trettonde dagen

De små växer så det knakar, det är nästan så det hörs hur de växer 😉
Alla har öppnat sina ögon, men det är några som använder dem mer än andra. Lilla Gul är den enda som vill visa upp sig – har väl det efter mamma Mazzy. De andra är mer fokuserade på att äta och sova. Men lilla Gul blir alltid lika glad när jag kommer och besöker dem i kattlådan.

Han vänder upp sitt söta lilla ansikte och försöker titta var har hör ljud. Otroligt charmigt. Det där med färg är inte enkelt. Men som det ser ut nu så är Grön (tjej) blå, Blå (kille) Lila/lilatabby, Gul (kille) blå/blåtabby och Röd (tjej) blåtabby/lila. Men som ni vet det är tidigt än, så ännu är det mina spekulationer.

Ser fram mot att få fota dem på lördag. Det är verkligen stor skillnad mellan vecka ett och två. Nu ser de mer och mer ut som kattungar och inte längre som små möss. Mazzy är en väldigt snäll och duktig mamma. Hon låter dem äta och ser till och hjälpa dem och kissa. Hon lämnar dem en kort stund så hon själv kan få i sig något men så fort någon kattunge piper så är hon på plats i boet igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.