Vanilj 2017

Åttionde dagen

Idag har jag varit på kontoret och småttingarna har varit hemma själva med övervakningskameran. Det har varit väldigt lugnt tills jag kom hem vid 15 tiden. Då blev det full rulle ett tag sedan somnade de och har nu på kvällen börjat leka igen.

Både Apelsin och Mandarin har klättrat över planket och sprungit upp och ner för trappan men sedan så har de snabbt kommit tillbaka då alla andra är ju och leker i köket. Vi får väl se när alla börjar ta sig över – då är det dags och ta bort planket då fyller det ju ingen funktion längre.

Poppy och Choklad är i karantän i sovrummet en dag till. Sedan blir allt som vanligt igen och det blir lite enklare här hemma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.