Mazarin 2017

Sextiofemte dagen

De små är inte så små längre. De växer på väldigt bra och börjar nästan se lika stora ut som sina äldre syskon. Nu skiljer det ju lite så klart, men det börjar bli lite mer jämnstora. De leker bra tillsammans allesammans. Nalle och Benny hänger mest ihop, det är precis som de vet att de två är minst och deras lekar blir liksom mer på samma villkor.

Apelsin kommer ibland och överfaller dem. Men han är snäll, när de skriker ordentligt så slutar han då kommer även Mazzy och skäller på honom och försöker läxa upp honom. Inte för att han lyssnar direkt på henne, mer att han tycker väl det inte är så roligt så han hittar nya utmaningar istället.

Magda och Häagen Dazs hänger mest med Clementin och Mandarin – Tjejligan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.