Mazarin 2017

Sextiosjätte dagen

Småttingarna är nu inte längre småttingar. De är minst lika tuffa som sina äldre syskon. De har dock inte än kommit underfund med hur man kan ta sig ut genom att hoppa över planket i köket/vardagsrummet.

Mormor Magdas är en tuff liten tjej som inte låter någon hoppa på henne. Till och med när Apelsin är på sitt bästa lekhumör så är hon rädd utan hon tar fajten och leker på. Hon är riktigt söt och charmig precis som sin mamma.

Benny (Ben&Jerry’s) är så klart prins Charming. Han ligger gärna i knät och myser. Man kan riktigt höra hur han spinner när man kliar honom på magen.

Nalle (Lejonet&Björnen) börjar tuffa till sig riktigt han med. Han är så otroligt söt när han vill mysa. Då sitter han och piper och sedan kommer han och buffar sig fram och får den plats i knät som han vill ha. Han pratar fortfarande mest av alla de små.

Häagen Dazs är en söt prinsessa med klös. Hon är lika tuff som hon är timid. Hon är inte den som är för på. Hon är dock orädd och klättrar gärna på ställen som de andra inte ens skulle komma på tanken att göra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.