Mazarin 2017

Åttioandra dagen

Idag har jag haft förmånen och fått hänga lite med de små då jag har jobbat hemifrån. De är verkligen otroligt söta och charmiga. I denna kull är verkligen killarna mer mysiga än tjejerna. Mormor Magdas och Häagen Dazs är två tuffa tjejer som vet var skåpet ska stå. Iallafall om de får vara tillsammans. Magda är den som är tuffast av dem. Häagen Dazs eller Dazzy som jag kallar henne är inte någon kaxig tjej men hon är tålmodig och nyfiken.

Jag vet att man inte får ha favoriter men Benny… jag säger bara Benny. Han är något speciellt. Har känt detta nästan från dag 1 när han föddes. Han har alltid varit minst också, kanske är därför. Alla de andra är så klart ursöta och underbara, men det är något speciellt med Benny.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.