Vanilj 2017

Åttiosjunde dagen

Nu har sista helgen med minivaniljerna avslutats…. Clementin är i ordning gjord för att flytta på onsdag morgon. Har klippt hennes klor och badat henne. Hon var så duktig sa inte ett pip. Hon satt sedan kvar i handduken på min magen och myste i en hel halvtimme innan hon tyckte det var dags och lägga sig bredvid mig.

Typiskt nog som fick jag bada om hennes lilla rumpa då lite bajs hade fastnat i pälsen…  men hon sa inte ett ljud då heller. Apelsin och Mandarin och också varit med mig under dagen och lekt en hel del. När orken har tagit slut har de lagt sig och vilat med mig. Det är precis som de känner på sig att något är på gång. Men så är det så klart inte.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.