Mazarin 2017

Sjuttioandra dagen

Mazzys små har några veckor kvar hos mig tack o lov. Blir alldeles för tomt om alla flyttar precis samtidigt, så är det ju. Minimazarinerna är fyra helt olika individer.

Mormor Magdas är den av de fyra som är tuffast. Hon är helt orädd och gör precis samma saker som sina äldre syskon. Hon är också stor till växten och kan ta sig fram på samma sätt som minivaniljerna. Hon är inte direkt bossig, men av de fyra är hon den som är mest dominant.

Benny (Ben&Jerry’s) är min lilla ögonsten. Han är så snäll och timid. Man kan inte annat än älska den lilla killen. Han är alltid så glad och gosig. Även när han är busig.

Nalle (Lejonet&Björnen) är så oerhört charmig. Han är väldigt duktig på att prata. Ibland berättar han hur han vill ha det. Om han inte vill hoppa ner från klätterträdet exempelvis, då vill han att jag ska komma och ta ner honom. Han är lite lik mamma Mazzy som också är duktig på att berätta om något är fel. Det har från sin mamma…. så det verkar gå i generationer.

Sist men inte minst söta Dazzy (Häagen Dazs) tjejen som jag inte har hittat rätt familj till än. Hon är helt ljuvlig. Men långt ifrån dominant. Hon är lite mer försiktig och jag tror att hon skulle passa bäst i en lugnare miljö där det finns äldre barn (typ tonåringar) och eller med sällskap av en lugn och icke dominant katt ( mellan 1-2 år). Jag har träffat flera underbara familjer men känner inte riktigt att jag har hittat rätt än. Tyvärr. Jag kommer alltid prioritera det som jag tror är bäst för katterna. Jag tror att det är det bästa för alla parter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.