Popcorn

En höstpromenad med Poppy

Igår var det så fint väder. Solen lyste upp vår färgrika höst och färgerna blandade sig så fint så jag var helt enkelt tvungen och gå ut och fotografera. Att gå själv är trist så jag tog med mig Poppy på en tur. Han orkar inte gå så långt så vi tog med vagnen.

Denna rosa fina vagn köpte jag för utställningar då det är så tungt och släpa all utrustning som behövs. Men den har flera olika möjligheter och kan bland annat användas som ryggsäck. Den är enkel och fälla ihop och är väldigt lätt hanterlig.

Poppy gillar och vara ute dock är han väldigt pratig och vill gärna tala om för hela omgivningen att han är ute på vift så att alla vet om det. Jag hoppas kunna träna honom så han kan gå fot med mig som en hund… men vi har en bit väg och gå om man säger så.

Vanilj älskar och vara ute hon med, fast hon vill bara sitta och äta gräs. Hon är alltså ingen liten ”hund” direkt. Mazzy är gärna ute på altanen men eller i sele i trädgården men vill helst inte gå någonstans. Choklad, ja hon vill inte vara ute alls. Hon vill helst slippa det… fast om alla andra är ute kan hon också gå ut en liten stund, men gå i band vill hon inte.

Så tillbaka till Poppy han är den jag tro kan bli min motionskompis. Men som sagt vi har lite träning kvar… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.