Nyheter

Nu är vi redo att ta hem en pojkvän!

Idag har jag varit med Vanilj, Mazzy och Poppy hos veterinär Sara Granström på Evidensia Kungens Kurva för hälsokontroll med hjärt- och njurscanning. Alla fick bra omdömen och utan anmärkning vilket känns väldigt bra. Jag brukar göra dessa kontroller inför parning. För mig som uppfödare är det viktigt att hålla koll på hur det ser ut med mina avelsdjur.

Jag har valt att även göra detta på Poppy då han har avkommor efter sig. Jag anser att det är mitt ansvar som uppfödare att ha koll på hur det ser ut även efter de har slutat vara avelsdjur. Så tänker iallafall jag.

Alla katterna var duktiga och skötte sig exemplariskt! Nu ser vi fram mot att få hem en söt pojkvän till tjejerna så vi kan börja göra kattungar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.