Tips

Självklarhet med hälsotester

Att vara uppfödare är otroligt roligt men också tidskrävande och kostsamt. Men framför allt är det roligt och mitt mål är ju att få fram friska, rastypiska och sociala birmor till nya kattungeköpare. För att komma dit är det för mig viktigt och veta hur mina avelsdjur mår och vad det är jag försöker föra vidare.

Därför är det för mig viktigt att hälsotesta mina katter. Ja, det kostar pengar men för mig är det viktigt. Jag vill att de som köper kattungar från mig ska veta att jag iallafall har försökt. Mer än så kan ingen begära.

Men för dig som är nyfiken på vad det kostar kan läsa mer om detta på Birmavänner samt har du gjort en hälsokontroll, rapportera gärna in så den kan visas upp. Ju mer vi vet vad det kostar i olika delar av landet desto lättare blir det också för oss att hjälpas åt.

Är du intresserad av vad det kostar och hälsotesta din katt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.