Popcorn, Utställning

Poppy är nu Grand International Premier!

I helgen var jag, Poppy, Vaniljs syster Juni och Lena (från Sherry Darlings) i Åbo på Kattutställning. Målet var att få våra certifikat – ingenting annat. Juni (S*Storeklevs in June) har samma pappa som Vanilj, Skatten (S*Birmastans Amorgos) och är precis som Poppy lilatabby. Hon vann båda dagarna BIV (Bäst I Variant) vilket hon var väl värd! Finaste Juni!

Vi njuter av att fått våra certifikat på lördagen fick Poppy titeln Grand International Premier och på söndagen fick han första certifikatet CAPS mot titeln Supreme. För att få titeln Supreme måste vi ha antingen nio CAPS från tre olika länder från tre olika domare eller elva CAPS från sex olika domare i från två olika länder.

Så det är ett tag kvar innan vi är där. Men nu blir det svårare och ta certifikaten då det krävs mer poäng än tidigare så nu kommer Poppy få vila och växa till sig lite. Han är ju inte ens tre år än så han måste få bli lite större i både kropp och knopp innan vi kör vidare.

Att åka till Åbo var enkelt. Vi tog båten från Stockholm på fredag kväll och var framme på lördag morgon innan utställningen började. Lördagkväll sov vi på hotell och på söndagkväll åkte vi med båten hem igen.

Poppy och reskompisen Juni

Fina Juni blev BIV båda dagarna och är också Vaniljs syster!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.