Vanilj 2017

Nya fina bilder på Mandy

När Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin) var med sin fästman Kurt och matte Kerstin på Solkattens kattutställning i Skellefteå passade de på att besöka Maria Westling för fotografering. Vi är så nöjda med alla fina kort och tackar både Maria och Kerstin!

Mandy har vuxit till sig och det är så kul att få följa hennes utveckling! Redan som liten var hon ett charmtroll och det ser ut som om det sitter kvar 😉 Hon är inte klar i sin mask utan kommer bli mörkare och den blåa färgen i masken kommer täcka hela hennes ansikte mer eller mindre. Hon har helt fantastiska ögon, färgen är riktigt fin och kommer från pappa Gösta.

Nu ser vi fram mot att hon och Kurt kommer igång och parar framöver så vi får en bra anledning och åka till Norrland och hälsa på! 😀

2 reaktioner på ”Nya fina bilder på Mandy

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.