Kattungar, Nyheter

Ibland blir det inte som man tänkt sig…

Ja, var ska jag börja? Vi har försökt och para både Vanilj och Mazzy med snyggingen Elvis, men tyvärr tog det inte, trots att vi försökte två gånger på vardera tjej. Så tråkigt tycker jag då jag är helt förälskad i Elvis. Älskar både i hans utseende och temperament. Har man träffat Elvis kan man inte annat än bara älska honom. Han är helt bedårande. Men så kan det vara ibland. Man får inte alltid som man vill och det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Vi fick snabbt låna Jax istället av SE*Snowglobe’s Maria och har nu parat båda tjejerna. Än ser jag bara hallonröda tuttar på Vanilj men hoppas inom kort även kunna se detsamma på Mazzy. Så hjälp till och håll tummarna för att det ska bli massa små söta kattungar här i vår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.