Vanilj 2018

Fjortonde dagen

Även idag har jag varit hemifrån och arbetat. Men för Vanilj är det inga problem då hon har endast en uppgift nu – att vara mamma. Hon har full koll på bebisarna och är med dem hela tiden. Så fort de piper så är hon där och tvättar och pysslar om dem. Hon är verkligen tåligmodig och ansvarsfull. Jag njuter av att få vara med om denna upplevelse med henne. Vi två… det kommer kännas konstigt sedan när allt detta är över. Men än så länge kan vi njuta tillsammans.

Nu har alla bebisarna öppnat ögonen. De är nyfikna och tittar på mig när jag pratar med dem. De har ju antaligen även nyligen börjat höra så det är mycket nu som är spännande. Alla fyra verkar pigga och glada… framför allt är de hungriga och äter massor. Ser verkligen fram mot morgondagen när jag ska ta mig tid och fota dem igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.