Vanilj 2018

Trettonde dagen

Idag har jag varit på kontoret men Vanilj sköter det här med kattungarna galant! Hon är verkligen en perfekt liten mamma. Hon är mer eller mindre i kattlådan hela tiden. Hon kan ta sig en runda men oftast är hon i lådan eller precis utanför på golvet.

Igår så passade jag på och byta halsband på kattungarna. De började bli för små och de började lossna då de inte satt fast riktigt ordentligt. Jag tycker dessa karborreband är jättebra. Jag hade ju nagellack de första åren för att kunna se skillnad på dem, men detta är smidigare. En annan sak som är bra att i och med de olika färgerna så får kattungarna perfekta tillfälliga namn.

För mig brukar det ta ett par veckor innan jag namnger dem. Oftast sker det runt 5-6 vevkor. Jag vill vara säker på att de får namn som kan passa dem. Jag älskar ju godsaker och detta kommer bli min vanilj och chokladkull…. vad det innebär namnmässigt är jag långt ifrån klar med.

Jag tycker det är så mysigt och umgås med kattungarna, tyvärr så sover de mest. Men om ett par veckor så… då kommer det blir full rulle här hemma 😀

Tiden har gått så fort. Det känns att de har blivit runda och fina. För er som är intresserad vad de väger kan följa det här. De ligger fortfarande efter de flesta av mina kullar, men de hade en liten trög start men nu så… de kommer komma ikapp. Ser fram mot onsdag då blir det fotografering med fin kameran, då fyller de ju två veckor!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.