Vanilj 2018

Första dagen

Äntligen är de här, fyra små efterlängtade mini-vaniljer!

Med hjälp av Anicura Bagarmossen så fick vi äntligen ut de små liven! Idag åkte vi in till Bagis redan vi 7 tiden på morgonen. Vi fick då träffa en trevlig sköterska som tog blodprov på Vanilj. Hon tyckte inte det eller att ta tempen i rumpan var någon höjdare direkt. Men var ändå snäll fast hon visade sitt missnöje.

Efter det fick vi träffa en veterinär och fick beskedet att vi skulle göra om ultraljudet och se hur bebisarna mådde. Allt såg bra ut, en kattunge hade lite sämre puls än de andra så beslutet om kejsarsnitt kom rätt fort. För mig blev det till och vänta och vänta.
Efter ett par timmar kom de med de fyra små kattungarna. Så söta, och så fulla med liv. Nu hade alla bra puls, vilket kändes så skönt. Vanilj höll på och vaknade upp så henne kom de in med någon halvtimme senare.

Allt känns nu så skönt att alla nu är hemma och att alla mår bra! Kattungarna har helt ok vikter. Kanske jag kan få en hel natts sömn? 😀

Lila (tror jag är en kille) 88 gr
Rosa (tror jag är en tjej) 91 gr
Grön (tror jag är en kille) 89 gr
Gul (tror jag är en kille) 87 gr

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.