Vanilj 2018

Nionde dagen

Idag har jag varit och jobbat på kontoret så kattungarna har fått vara ensamma med sin mamma under dagen. Det går dock ingen nöd på dem alls. De har det så bra med en omtänksam mamma som tar så bra hand om dem. Jag har laddat ner en ny app som heter Alfred som funkar både på iPhone, iPad, dator (via webb) samt Android. Den gör att mina gamla telefoner kan arbeta som övervakningskameror.

Detta gör att jag kan ha koll på vad som händer kattungarna när jag är och jobbar. Du kan ställa in så att du får en notis så fort någon rör sig med olika känslighetsgrader. En grym app som jag verkligen kan rekommendera.

Idag såg jag att både Lila och Rosa har fått en liten, liten gripa på ena ögat… kan det vara så att de kommer börja se under helgen? Alla kattungarna går upp vilket känns bra. Vanilj har tillräckligt med mat åt dem alla fyra. Än så länge har jag haft dem instängda i sovrummet. Allt för att Vaniljs sår ska få läka i lugn och ro. Såret ser jättefint ut och snart borde det vara läkt. Då kan hon få säga hej till sina kompisar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.