Vanilj 2018

Åttonde dagen

Tänk vad tiden går fort. Det är en vecka sedan jag fick hem dessa sötnosar från Bagarmossen. Jag kommer hålla i den tradition som jag började med att fota kattungarna varje vecka med min Nikon kamera. Blir ju helt andra bilder om man säger så. Kommer bli kul att kunna följa kattungarna vecka för vecka hur de växer och hur de utvecklas.

Lila har börja kisa på ena ögat så snart kommer han både se och höra. Men innan dess kommer säkerligen mamma Vanilj vilja flytta på honom. Hon brukar vilja ha dem mörkt de dagarna då de öppnar ögonen… det är väl för att skydda kan jag tänka mig.

En sak som har slagit mig är hur gott små söta kattungar luktar. Det är väl den där bebisdoften – samma som man brukar pratar om nyfödda barn. Det luktar väldigt speciellt, jag tycker det luktar som sagt gott.

Grön – hane

Gul – hane

Lila – hane

Rosa – hona

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.