Vanilj 2018

Artonde dagen

Ännu en varm dag har gått. Kattungarna har inte märkt av värmen än, men det kommer väl. Tur att vi har AC inne om det skulle behövas. Det märks att det händer något i kattboet. De fyra börjar bli mer rörliga, nyfikna och mer intresserade av annat än bara ligga och sova. Mamma Vanilj vakar över dem hela tiden och sover med dem på natten, hon kan ta sig en tur ner till mig och de andra katterna i sovrummet men mest för att hålla koll på oss så vi sköter oss.

Jag har lite känslan att detta är lugnet före stormen. Jag tror att dessa fyra kommer rocka sockorna av mig…. inte för att det gör något alls, men har liksom på känn att denna kull kommer bli livlig. Vi får väl se vad de andra katterna tycker om det… först ska vi sätta upp hagen så att om de kommer ut kan börja ta sig runt lite grann. Sedan brukar jag öppna upp så de får springa omkring i vardagsrummet/köket. När kattungarna är runt 8-9 veckor så tar de sig över planket och springer i hela huset. Antar det blir så nu med.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.