Vanilj 2018

Nittonde dagen

Idag har jag sett hur en av kattungarna börjar försöka ta sig ur kattlådan. Då fick hagen åka fram, och med kattlådan i….. jag gick igenom allt med Vanilj att jag inte vill flytta på kattungarna, så det behöver inte hon heller göra. Utan att detta är bara ifall någon tar sig ut så kommer de ut i hagen och kan ändå inte ta sig så långt. Vanilj gnällde lite på mig och sa vad hon tyckte men ligger som vanligt med kattungarna i kattlådan. Förhoppningsvis låter hon dem ligga kvar där så att de inte måste flytta någonstans.

Nu syns det tydligt att Grön som jag har trott varit chokladtabby nog mer är choklad. Hans vita rand runt örat är helt borta och han har blivit mycket mörkare. Ja, det här med färger… man kan gissa hur mycket som helst, likaså är det med kön. Men som sagt än är det ju inte ens tre veckor 😀

Oavsett så är alla fyra väldigt söta. De är gillar uppmärksamhet, precis som sin mamma och sin pappa. Eller rättare sagt vem gör inte det? De andra katterna är inte alls intresserad av de små så Vanilj får ha dem alldeles för sig själv. Men så brukar det vara tills kattungarna är ca fyra veckor, då är de mer rörliga och då tycker de andra att det är spännande så klart.

Nu ska det bli spännande och se vem av kattungarna som kommer ur lådan först… vem tror ni?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.