Vanilj 2018

Tjugoförsta dagen

Idag har det varit en låååång dag. Poppy väckte mig redan kl 4 på morgonen och vill ha egentid med mig. Självklart säger jag inte nej. Vem gör det? Sedan var det bara och pallra sig till jobbet ett par timmar. När jag sedan kom hem fick jag fortsätta och jobba men fördelen är att jag kan titta lite på de små i smyg.

Vanilj tycker det börjar bli varm i kattlådan och ligger gärna utanför i hagen och vilar lite. De små börjar titta ut genom gluggen men än har ingen ens provat och ta sig ut… det ska bli spännande och se vem av dem som kommer först. Jag tror på Grön… han är väldigt social och vill vara uppe i famn en stund varje dag. LYCKA med andra ord.

Jag måste säga att detta är nog min jämnaste kull. Det betyder att utseende mässigt så är de ändå väldigt lika oavsett vilken färg de har. Det kommer visa sig mer när de blir större, men så ser det iallafall ut nu.

Imorgon är kattungarna tre veckor och vi kommer ha fotosession på förmiddagen. Ser verkligen fram mot det och få visa hur stora de har blivit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.