Vanilj 2018

Tjugoandra dagen

Idag firar vi inte bara Sveriges nationaldag utan även att kattungarna fyller tre veckor. Vi har ägnat förmiddagen åt fotografering vilket inte alls är det enklaste nu. De är för stora för att man bara ska hålla dem, och de är för små så att man kan inte distrahera dem med vippor eller med andra leksaker.

Men en trevligare förmiddag får man leta efter. Så kul och få hänga med alla sina katter…. de stora är minsann med och övervaknar så att jag sköter mig. 😉

Först ut är Grön somjag tror nu är en chokladmaskad hane.

Näst på tur är Gul som jag tror är en bruntabby hane.

Nästa är Lila som jag tror är en chokladtabby hane

Sist men inte minst Rosa som jag tror är en chokladmaskad hona

Fler foton från dagen hittar ni här>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.