Vanilj 2018

Tjugosjunde dagen

Idag har kattungarna hängt i hagen med sin mamma. Själv försöker jag låta dem vara ifred så mycket som möjligt. Men det är så klart svårt man vill ju gosa med dem hela tiden. De är ju helt bedårande. Men som sagt samtidigt så vet jag ju att de behöver få sova i fred då det är då de växer.

Nu börjar kattungarna leka med varandra. Det är visserligen en väldigt kort stund då de somnar direkt, ibland mitt i leken. Så troligt sött. Funderar på namen för kattungarna är nästan klar, men de kommer inte få sina namn riktigt än. Tänker mig när de börjar bli sex veckor eller så. Än är det som sagt inte bråttom. Men när kattungarna är fem veckor så kan du som uppfödare skicka in till SVERAK för att registrera din kull. Det är drygt en vecka kvar.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.