Vanilj 2018

Tjugosjätte dagen

Underbar söndag är nu snart slut. Kattungarna har börjat gruppera sig. Gul och Lila (tabby-killarna) är oftast tillsammans och chokladpralinerna Rosa och Grön är de som hänger mest ihop. Rosa är också tjejen som vet vad hon vill. Hon är väldigt lik storasyster Mazzy när hon var liten. Hon försöker bestämma när det är dags och leka. Då hoppar hon på de andra och försöker väcka dem. Det är med andra ord fart på den tjejen.

Grön blir så glad när han hör eller ser mig. Då kommer han direkt och vill bli upptagen i famn. Han är tydlig med vad han vill och berättar precis så som hans mamma Vanilj gör. Idag är det han som har varit vaken mest. Vi får väl se om det påverkar hans  viktuppgång? Än så länge är han Grön minst men han följer sin kurva så det är konstigheter eller problem där.

Snart kommer de inte behöva ha några halsband längre. Jag ser skillnad på dem, de är ju olika färger. De enda som har samma färg är ju Grön och Rosa men det är ändå markant skillnad på chokaldfärg samt de ser olika ut i ansiktet samt att de är kille och tjej. Vi får väl se om vi får till det med namn och tar bort halsbanden när de fyller 4 eller 5 veckor. Än är det ju itne bråttom om man säger så.

När kattungarna är 5 veckor skickar jag tecknar jag en försäkring på varje kattunge så de har en egen försäkring som kattungeköparna kan välja att ta över om de vill. För mig är det viktigt att det finns en försäkring ifall olyckan är framme. Jag kan ju själv bara tänka på hur det var med Poppy. Utan försäkring hade jag inte klarat det. Notan hamnade på 69 000 kr. Försäkringsbolaget tog 50 000 kr resten fick jag betala själv, så försäkring är viktigt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.