Vanilj 2018

Trettiofemte dagen

Idag har det varit full rulle här hemma. Jag har vaktat och vakat över Vanilj haft på och av hennes tratt. Duschat hennes rumpa, tvättat henne, samt sett till så att alla kattungarna får mat både från mamma och att de börjar äta själva. Jag har även försökt få i Vanilj antibiotikan… det var inte det enklaste om man säger så. Tur att Mazzy har varit en bra stora syster som har hjälpt med att tvätta dem och natta dem.

Varken Choklad eller Poppy är intresserad av varken Vanilj, Mazzy eller kattungarna. De håller sig mest på nedan våningen och kommer upp då och då bara för att säga hej. Vanilj har idag ingen feber så det känns bra. Såret ser också mycket bättre ut så nu håller vi tummarna för att det kommer läka fint så att detta går över snart.

Ikväll är det sista kvällen innan kattungarna kommer få sina namn….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.