Vanilj 2018

Trettioförsta dagen

Idag har kattungarna fått smaka på babymousse, det vill säga kattmat. Yummy tycker mamma Vanilj och äter upp så mycket hon kan. Den enda som vågade utmana sig själv och sin mamma var Rosa. Hon satt bredvid och mumsade glatt medan killarna rynkande på nosen. Killarna blev helt besatta i prasselbollen som jag lade ner i kattungehagen. Lilla Gul sprang och puttade på den som en fotboll – han kanske känner på sig att det är VM i fotboll nu? Kanske blir nya katt-Zlatan 😉

Idag fick vi paketet med en klätterställning till de små och en babymobil… men än är de inte riktigt redo för det. Än är det bollar och möss som är roliga. Det är så roligt och se hur de studsar fram och tillbaka i hagen. De är så söta allihop, hjärtat smälter…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.