Vanilj 2018

Trettioandra dagen

Idag har jag fått lite sällskap av Gul och Lila i soffan. Gul är tuffare än Lila. Han är också mörkare då han är bruntabby. Båda två har tendenser att kunna bli riktigt busiga framöver. Än så länge är de lugna men det känns lite som lugnet före stormen. Lila är mer en myskille han ligger gärna och tar det lugnt. Varför hålla på och motionera när man kan ligga och pilla sig själv i naveln?

Mina chokladbitar Rosa och Grön har varit lugna idag. De har ätit mycket i mjölkbaren och sedan så har de chillat i puffen. Antar de har en vilodag. Annars brukar det vara de som är mest intresserade av att komma ut och vara sociala men idag hann de inte med då tabbykillarna ville vara mattesällskap.

Kan säga för er som missat att vi kommer presentera kattungarnas namn när de fyller fem veckor, det vill säga onsdagen den 20 juni. Tills dess har de sina vanliga namn, Grön, Gul, Lila och Rosa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.