Vanilj 2018

Trettionionde dagen

Kattungarna får sova med mamma och med stora syster i kattungehagen under natten men när jag är hemma på dagen så släpper jag ut dem så de får utforska köket och vardagsrummet. Än så länge håller de sig till soffan och vardagsrumsmattan. Det är läskigt och gå längre bort än så.

Idag har de som vanligt sovit en hel del men när de väl är vakna så leker de gärna en liten stund. Men de är så söta att de mitt i leken plötsligt bara kan somna. Det är verkligen hur gulligt som helst. Mamma Vaniljs sår ser bättre ut, vi ska tillbaka till Bagis på måndag så det blir bra så att få hjälp med att de till så att hon inte får några fler infektioner nu.

Kattungarna har fått egna små skålar… alla äter förutom Anthon som mer än gärna låter mamma eller stora syster får äta. Han gillar torrfoder och mammas mjölk är det bästa som finns!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.