Vanilj 2018

Trettioåttonde dagen

Idag är det midsommarafton men jag har varit hemma med katterna tillsammans med min pappa. Det är så kul och följa dessa små som utvecklas varje dag. Idag har Micke gått på lådan och gjorde en stor korv. Dock var han lite för snabb med att ta sig ur lådan (han var alltså inte riktigt klar) så korven hamnade utanför på golvet, men när han väl satt och klämde så gjorde han det på lådan. Vanini har också gått på lådan idag hon fick bra hjälp av mamma Vanilj med att gräva och göra rent i lådan. Calle råkade göra en olycka i soffan. Denna gång gick det enkelt och ta hand om då det var nummer två.

Annars har vi tagt det lugnt. Kattungarna äter, leker och sover. Mest så sover de. Men nu börjar de bli riktigt aktiva när de väl är vakna. Alla har smakat på mat av olika slag. Babymousse var gott enligt Calle, Micke och Vanini. Anthon gillade hellre torrisar uppblötta i vatten.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.