Vanilj 2018

Trettiosjunde dagen

Igår blev det ju klart med alla namn på kattungarna. Jag har faktiskt smakat på namnen ett tag och känner mig riktigt nöjd. Till vardags blir det ju Anthon (SE*Pinkalicious Anthon Berg), Calle (SE*Pinkalicious Callebaut W2), Micke (SE*Pinkalicious Michel Cluizel), och Vanini (SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita). Kattungarna mår bra de trivs med att vara med sin mamma och storasyster.

Tyvärr hittade jag en liten olycka i soffan så nu får de vara instängda i hagen ett par dagar till för att lära sig att börja gå på lådan. Tur att jag har en soffa som man kan tvätta alla delarna på. Vanilj mår bättre också vilket känns skönt. Såret läker fint och snart kommer hon slippa tratten helt. Nu får hon ha den på sig om hon inte är med kattungarna. Detta för att hon inte ska tvätta sig i rumpan och få nya bakterier i såret. Hon får antibiotika i tablett form, en halv tre gånger om dagen. Men hon vill verkligen inte ta dem utan spottar ut dem. När det gäller p-pillar har vi aldrig haft några som helst problem.

Nu har jag löst det med att ge reconvalenscent cat tillsammans med en liten bit av tablett i taget. Det gör att hon får något hon tycker om och jag får i henne medicinen. Hon är nöjd och jag är nöjd.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.