Vanilj 2018

Femtiofjärde dagen

Idag har vi haft besök igen! Kattungarna tycker det är kul att få träffa massa nya människor, de är inte rädda alls utan tycker det är intressant när det kommer nya lekkamrater. Vanilj tycker det är ok. Hon verkar inte bry sig något vidare. Mazzy, Choklad och Poppy tycker det är lugnare på nedervåningen och håller gärna till där. Nu när det är så varmt så är de gärna ute på den inhängade altanen.

Men så fort besöken har gått kommer Mazzy upp och avlöser mamma Vanilj. Hon ser till att kattungarna är rena och att de får vila lite tillsammans med henne. Sedan när Vanilj kommer tillbaka upp så går hon ner igen. Planen är att para Mazzy i slutet av juli början av augusti (beror på hur hon löper).

Endast lilla (Vanini Dolce) Vita är vaken….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.