Vanilj 2018

Femtiotredje dagen

Idag har jag och katterna hängt i soffan och tagit det lugnt. Vi har haft lite besök men ändå hunnit med och mysa en hel del. Det är det bästa med helgerna att man har lite mer tid till att bara vara.

Mazzy har varit en bra stora syster idag och tagit hand om alla sina små syskon, även Vita. Mazzy har varit lite dum och inte velat umgås med henne, det är precis som hon känner att detta är en liten tjej. Killarna har det aldrig varit någon fara med.

Idag har alla ökat massor av vikt. De har börjat äta mer mat själva så det kan ha och göra med det så klart. Jag dukar fram till buffé morgon, lunch och middag så att alla har chansen och få äta lite… de springer ju mycket och stojar så de förbränner ju en del, så det är bra och väga dem och hålla koll så att alla mår bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.