Vanilj 2018

Sextioandra dagen

Idag har vi haft besök av vår veterinär Marina och hennes lilla medhjälpare. Det var dags för kattungarna att få sin första spruta. Mazzy fick även sin årliga vaccination nu när Marina ändå var här. Nästa gång är det dags för Vanilj och få sin med så har alla fått för i år.

Det är verkligen lyx och ha en veterinär som kommer hem till en på besök! Det känns också skönt och ha en veterinär som även är uppfödare som man kan bolla takar och idéer med. Alla kattungarna var så duktiga och inte ett pip hördes när de fick sin första spruta. De var mer fokuserade på att springa omkring och leka.

Nu på eftermiddagen och kvällen har de varit väldigt trötta. Tur nog har jag air conditioner på övervåningen så det blir aldrig riktigt varmt här vilket jag tror att kattungarna och kattmamma Vanilj uppskattar. Både Poppy och Choklad kan vara ute hur mycket de vill på altanen men det är för varmt. De väljer och hänga i sovrummet istället.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.