Vanilj 2018

Sextioförsta dagen

Kunde inte låta bli och fota kattungarna när de låg så fint i korgen som är nästhögst upp i klätterträdet. De har verkligen blivit stora och de går inte och stoppa. Vill de klättra dit upp så vill de. Ibland så ligger de tillsammans med Mazzy i en av korgarna. Trångt som bara den men vad spelar det för roll nu när det är så varmt – de har ju air condition 😉

Ja, med en sådan varm sommar som vi har så är jag glad över att vi har det svalt och skönt inomhus. Jag räknar med att det kommer ta någon vecka till innan dessa små springer överallt i hela huset. Men tills dess så är jag glad över att de håller sig i vardagsrummet och köket.

Imorgon kommer vår veterinär hit och ska ge kattungarnas första vaccinationsspruta. Är så glad över att jag har det så bra med en veterinär som kan komma hem till oss. Det är lyx! Nu ska kattungarna få kvällsmat innan det är dags för vägning!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.