Vanilj 2018

Sextionionde dagen

Idag har vi haft besök av Anthons nya matte. Sedan har vi fått besök av Kurt (SE*Pinkalicious Mandarin), Mandys pojkvän ifrån SE*Birmaberget. Han kommer bo här ett par veckor och finnas tillgänglig för de birmahonor som vill ha lite roligt.

Elefanterna har haft fullt upp och de springer mer än gärna då det är sååå roligt så. Själv har jag försökt och göra något nyttigt idag men jag har haft sprängande huvudvärk och haft ont i magen så då är det inte så lätt. Men jag har roterat gladeligen mellan alla rum så att jag har fått gosa med alla katterna.

Kattungarna är i köket/vardagsrummet med mamma Vanilj och storasyster Mazzy. Choklad och Vanilj är oftast i mitt sovrum och hänger där. De tycker det är svalt och skönt på nedervåningen utan alla små kattungar. I gästrummet och på altanen huserar nu Kurt. Alla har de fått mitt sällskap idag.

Inser att det är en tidsfråga innan de små kommer hoppa över planket och springa runt i huset…..hoppas det funkar en vecka till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.