Vanilj 2018

Sjuttionde dagen

Idag har det varit en varm dag, precis som nästan alla andra dagar i juli månad. Kattungarna har inte känt av det alls då de har sådan lyx att de har en AC i köket/vardagsrummet. När de är vakna så springer de små elefanterna fram och tillbaka som bara den. Både Vanilj och Mazzy har det tufft och hänger knappt med i svängarna.

Mazzy är otroligt hormonstinn nu för ibland så leker hon med kattungarna, ibland tvättar hon dem och ibland så får de fräs tillbaka. Inte alls lätt och veta för dem var hon tycker är rätt.

Flera av kattungarna börjar nu gå på de stora lådorna. Med andra ord precis så som det ska vara. De äter allt vilket känns skönt. Inser att om det ska fortsätta och vara så varmt kanske det är bäst och köpa hem några kyldynor. Fick just höra via en uppfödarkollega att en katt hade dött av värmeslag efter att ha åkt i en bil med AC. Det vill jag verkligen inte ska hända. Har en liten burfläkt, men tänkte att det är inte fel med kyldynor också. Det kan alltid vara bra och ha hemma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.