Vanilj 2018

Sjuttioförsta dagen

Idag firar vi #minivaniljerna2018, att det är deras 10 veckors dag. Med andra ord kommer det bara bli två fotograferingar till med alla. Några kommer stanna kvar någon vecka till, men inte alla. Detta är den av mina kullar som är störst i växten. De växer så det knakar och de älskar mat, även lilla Anthon som äter numera det mesta…. är lite klen på torrfoder, men han äter det med… men tycker om räkost, ost, köttfärs, vom sist men inte minst blötmat.

Idag var kattungarna mer intresserade av att bli fotade. Calle ville mest hela tiden men tillslut så lade han sig bredvid mig och tittade på snällt. De tycker det är kul och bli fotograferade. De får ju leka med vippan då 😀

Här kommer bilderna från veckans fotografering:

Grön – SE*Pinkalicious Anthon Berg (chokladmaskad) SBI b (hane)

Gul – SE*Pinkalicious Callebaut W2 (bruntabbymaskad) SBI n21 (hane)

Lila – SE*Pinkalicious Michel Cluizel (chokladtabbymaskad) SBI b21 (hane)

Rosa – SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita (chokladmaskad) SBI b (hona)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.