Holly, Ny familjemedlem

Äntligen är hon här!

Sent igår kväll kom hon vår nya lilla stjärna SE*Borgvikens Hollywood Rose, eller Holly som hon kommer få heta. En otroligt söt liten tjej med kattityd och som tyckte det var allt lite läskigt och komma hem till oss. Hon fick sova med mig och lilla Calle, och han fick massa fräs tillbaka. Så nu får hon vara ensam i sovrummet och gosa in sig ordentligt innan hon får träffa de andra katterna i familjen. Holly kommer bli vår nya avelshona framöver men det blir tidigast nästa höst som vi kommer para.

Tack söta Cia för att jag har fått förtroendet att få köpa denna underbara lilla söta prinsessa. Jag ska göra allt för att hon ska trivas hos oss på alla sätt och vis! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.