Vanilj 2018

Nittiofemte dagen

Detta är sista inlägget kring #minivaniljerna2018. Imorgon flyttar sista kattungen, Callebaut till sin familj och i och med är alla utflugna. Vi vill passa på och önska dem och alla de andra kattungarna och deras familjer ett stort lycka till.

Varje gång en kattungekull lämnar känns det lite i magen. Lite tomhet, men framför allt lycka. Jag är så glad över att fått varit en del av kattungarnas liv. Fått vara med och forma dem till vad de är idag. De är alla självständiga och trygga kattungar som är redo att ta nästa steg i livet. Jag är också så himla glad över att ha helt underbara familjer till alla mina kattungar! Ni sporrar mig till att vilja bli en ännu bättre uppfödare. För det är så, det är för er som jag gör detta. Jag vill att fler ska så möjligheten att få ha en underbar birma som familjemedlem.

Så med dessa bilder tackar vi för denna gång. Nästa gång blir 2019, och då förhoppningsvis med Holly som mamma!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.