Vanilj 2018

Åttioåttonde dagen

Idag har vi haft en rolig dag. Vi har passat på och umgås ordentligt. De fyra små är tillsammans nästan hela tiden då mamma Vanilj mer och mer lämnar dem. De andra stora katterna gör allt för att hålla sig undan de små elefanterna. När jag skulle bädda om med nya påslakan och örngott så fick jag hjälp av både stora och små katter. Det tog med andra ord massa mer tid än vanligtvis men det gör inget. Jag njuter av varje minut med dessa små.

En del av er har kommeterat och frågat om det inte kommer bli tomt framöver och svaret är nej. Ni kan läsa mer om det här, men jag har valt att skaffa en katt till till familjen. Så det kommer bli full rulle här hemma ett tag till. Jag hoppas att Holly kommer bli bästa kompis med Poppy, men vi får väl se. Holly kommer hit nästa fredag så den enda kattunge härifrån som kommer träffa henne är Calle som kommer få leka med henne under helgen. Sedan flyttar han hem till sin nya familj.

Ska försöka få till en fotografering imorgon med allesammans så vi har några fina gruppbilder innan de flyttar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.