Ny familjemedlem

Vi kommer bli fler….

Ja så är det, vi kommer bli fler här hemma. Söta Holly (SE*Borgvikens Hollywood Rose) kommer flytta in hos oss om en vecka. Vanilj fyller sju år och kommer gå i pension. Samtidigt kommer jag kastrera Mazzy så vi får det lugnt här hemma på Lyckogången. I och med detta behövs en ny liten förmåga som kan bli vår avelshona framöver.

Jag blev så klart jätteglad när jag fick förfrågan från min vän och uppfödarkollega Cia om Holly. Det känns så ärofyllt! Jag kommer verkligen se till att hon får ett bra hem. Hon har allt som jag vill ha i en fyrfotad familjemedlem. Hon har utseendet och framför allt ett underbart temperament! Tack söta Cia för förtroendet, jag lovar att jag kommer ta hand om din lilla prinsessa! <3

Holly 7 veckor © Fotograf Cia Borg, SE*Borgvikens

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.